Sonnenhang top 8

Neukirchen am Großvenediger  

appartement aangeboden door familie jongbloets

8 gasten 3 slaapkamers 4 bedden 2 badkamers

Voor de zomer- of wintersportvakantie op zoek naar een uitzonderlijk mooi gelegen appartement in Oostenrijk? Breng een bezoek aan het mooie en pittoreske Neukirchen Am Grossvenediger. Gelegen aan de rand van het dorp, op 150m van de gondel, bevindt zich het moderne en luxe appartement am Sonnenhang Top 8. Het valt ondermeer op vanwege de prachtige ligging, het adembenemend uitzicht over het dorp, de bergen en het dal, waar doorheen de rivier De Salzach stroomt. Een ruim en comfortabel appartement dat plaats biedt aan een gezelschap van maximaal 8 personen. Het heeft een directe aansluiting op de Wildkogel Arena en is centraal gelegen tussen de welbekende gebieden Zillertal Arena, Kitzbüheler Alpen, Kaprun en Zell am See en niet te vergeten de hoogste gefaseerde waterval van Europa; Krimmler Wasserfälle.  Ideaal voor de wintersport maar zeker ook voor uw “outdoor” zomervakantie.

[CP_BCCF_FORM calendar="1"]
Abdulrhman
Abdulrhman
2024-08-22
Everything was perfect
Alexander
Alexander
2024-08-10
Sehr schönes Appartment,schöne Aussicht!sehr freundlicher Support immer schnell und hilfreich geantwortet, Alles in einem alles Top, und eine uneingeschränkte 5 Sterne Empfehlung.
Marjolein
Marjolein
2024-08-03
Mooi appartement, loopafstand van kabelbaan en supermarkt. Prachtige omgeving
Simona
Simona
2024-03-23
Ubytování má skvělou polohu kousek od vleku, s parkováním, orientováno na jih s výhledem na hory, takže sluneční terasa poskytuje báječné posezení. V bytě bychom ocenili vyřešení sušení mokrých věcí po návratu z lyžování (příjemné podlahové topení to neřeší a v koupelně nejsou topné žebříky ani jiný prostor pro sušení věcí). Rozkládací pohovka v obývacím pokoji neposkytuje plnohodnotné spaní dvěma dospělým pro týdenní pobyt. Řešili jsme to přesunem matrace na zem. Jinak bylo vše báječné. Moc děkujeme za krásný týden na horách.
Julia
Julia
2024-03-02
Super Aufenthalt mit direkter Lage zum Lift! Sehr ordentlich und gepflegt!
Nicole
Nicole
2024-02-24
Een heerlijk appartement, dicht bij de skilift. Voldoende ruimte in het huis. Top.Als je de beheerders belt of appt, wordt er meteen gereageerd en actie ondernomen als dat nodig is. Heel fijn.
Alena
Alena
2024-02-17
Krásné bydlení, krásná příroda, blízko obchody, restaurace, lanovka.
Marcel
Marcel
2024-02-03
Een prachtige ruimte vlakbij de skilift. Alles is er gewoon. Een sauna, een prachtig balkon, 2 badkamers en een ruimte beneden om je skies op te bergen. Wat ons betreft een echte aanrader.
Kyra
Kyra
2024-01-25
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Het appartement zit op loopafstand van de gondel, perfect voor wintersportvakantie. Ook restaurants zitten op loopafstand. Heel mooi uitzicht vanuit het appartement en alle benodigdheden zijn aanwezig. Zou hier zeker nog een keer verblijven!
Jörn
Jörn
2024-01-06
Superschöne Wohnung. Wir waren zum Skifahren über Sylvester und die Laufnähe zum Skilift ist natürlich ein riesiges Plus.
Boek via een van onze partners

Bekijk sonnenhang Top 8